Δευτέρα 16 Μαΐου 2016

Βρέθηκε πανάρχαια σαρκοφάγος

Ένας από αυτούς λέγεται ότι ανήκουν σε έναν βασιλιά Ανουνάκι ... Αυτή η ανακάλυψη ήταν εντελώς τυχαία την άνοιξη του 2008.
Καλά κρυμμένο μυστικό, που το γνωρίζουμε χάρη στα ρωσικά μέσα ενημέρωσης.Συνέβη στο Κουρδιστάν, μια κοινωνία κλειστή στον έξω κόσμο και ιδιαίτερα στη Δύση, το οποίο διατηρεί άριστες σχέσεις με τη Ρωσία.
Η ανακάλυψη έγινε κατά τη διάρκεια των ανασκαφών για την κατασκευή των θεμελίων ενός σπιτιού.
Βρήκαν, ως αποτέλεσμα, ένα στρώμα χώματος που περιέχει τα λείψανα ενός αρχαίου πολιτισμού και ένα μαυσωλείο που περιέχει τρεις σαρκοφάγους
Από τα αποτελέσματα στο έδαφος και τα διάφορα αντικείμενα οι αρχαιολόγοι έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι το μνημείο και η πόλη χτίστηκαν 12000 χρόνια πριν. Μια ημερομηνία που γρήγορα άλλαξε από ισλαμικές αρχές.
Μετά τη δημοσίευση του πορίσματος στον ρωσικό Τύπο, οι ιρανικές αρχές έχουν δηλώσει ότι τα λείψανα ήταν ηλικίας 850 χρόνων!
Από τις τρεις σαρκοφάγους πληροφορίες διατίθενται μόνο για δύο, ενώ για την τρίτη δεν αποκαλύπτεται τίποτα το περιεχόμενό της.
Είνα δύσκολο να προσδιοριστεί το ύψος της σωρού, αλλά δεν είναι γιγαντιαία. Φαίνεται, ωστόσο, πολύ υψηλό. Φοράει ένα στέμμα, ένα στεφάνι, το οποίο σημαίνει ότι ήταν πιθανώς ο βασιλιάς ή κυβερνήτης της πόλης.
Υπάρχουν χρυσά νομίσματα τοποθετούνται στα μάτια του βασιλιά, τα οποία μπορεί να οδηγήσουν σε διαφορετικά συμπεράσματα. Σημειώνουμε επίσης ότι έχει Καυκάσια χαρακτηριστικά, αλλά το δέρμα του είναι χλωμό και έχει ένα χρώμα του χαλκού.

Η δεύτερη σαρκοφάγος φαίνεται να περιέχει κάποιον μάγο ή ιερέα. Ενδεχομένως, η τρίτη σαρκοφάγος πρέπει να περιλαμβάνει τη βασίλισσα και σύζυγος του βασιλιά.