Πέμπτη 12 Απριλίου 2018

Οι επιπτώσεις της παραχώρησης του ονόματος Μακεδονία

Η παραχώρηση σε οποιαδήποτε μορφή του ονόματος της Μακεδονίας στην ονομασία των Σκοπίων δεν είναι τόσο απλό θέμα, όπως θέλουν κάποιοι να μας το παρουσιάζουν, αλλά είναι ένα τρομερό καίριο χτύπημα στην καρδιά του Ελληνισμού με τεράστιες επιπτώσεις, που κρύβονται επιμελώς.

Στην πραγματικότητα με πλάγιο και πολύ ύπουλο τρόπο μας ζητούν με κάθε επισημότητα, με τη δική μας υπογραφή και σφραγίδα του ελληνικού κράτους, να αποδεχθούμε στην πράξη τη θεωρία του ανθέλληνα Αυστριακογερμανού Φαλμεράγιερ, κατά την οποία οι σημερινοί «λεγόμενοι Ελληνες» δεν έχουν καμιά σχέση με την αρχαία Ελλάδα.

Δείτε τι προκύπτει, εάν αποδεχθούμε την ύπαρξη του ονόματος της Μακεδονίας στην ονομασία του κρατιδίου, με επακόλουθο την επιδιωκόμενη από μέρους τους παγκόσμια αναγνώριση υπάρξεως «μακεδονικού έθνους», που δεν θα είναι τμήμα του Ελληνισμού.

Σε αυτήν την περίπτωση και για πάντα:

1 Η ιστορία του Ελληνισμού θα τελειώσει στη μάχη της Χαιρώνειας το 338 π.Χ. Μετά το ελληνικό έθνος θα κατακτάται από τους «Μακεδόνες». Δεν θα υπάρχει εθνική συνέχεια στους Ελληνιστικούς χρόνους ούτε κατά τους χρόνους του Βυζαντίου και συνεπακόλουθα ούτε στη μετέπειτα νεότερη Ιστορία. Είναι η θεωρία Φαλμεράγιερ.

2 Οι σκλαβωμένοι πια Ελληνες από τους «Μακεδόνες» θα θεωρείται ότι έγιναν μισθοφορικός στρατός για να βοηθήσουν τον Μέγα Αλέξανδρο να καταλάβει τον τότε γνωστό κόσμο!

3 Οι Ελληνιστικοί χρόνοι της Ιστορίας 330-323 π.Χ., που ακολουθούν, θα πρέπει να μετονομαστούν σε «Μακεδονικούς», με όποια συνέπεια θα προκύψει στην ιστορία του πολιτισμού απ’ αυτήν τη μετονομασία. Είναι κάτι που ήδη γράφεται στα σχολικά βιβλία των Σκοπιανών.

4 Ο Μέγας Αλέξανδρος, ο Φίλιππος, ο Αριστοτέλης και άλλοι σπουδαίοι πρόγονοί μας από τη Μακεδονία δεν θα ορίζονται πλέον ως Ελληνες, αλλά ως κατακτητές των Ελλήνων. Η αριστοτελική σκέψη δεν θα είναι μοναδικό δημιούργημα ενός σπουδαίου Ελληνα από τα Στάγειρα, αλλά ενός «Σλαβομακεδόνα»!

5 Ο Μακεδονικός Αγώνας (1904-1908) θα είναι μια ελληνική εθνικιστική ιμπεριαλιστική τρομοκρατία στον χώρο της Μακεδονίας εις βάρος των αυτοπροσδιοριζόμενων «Μακεδόνων», των Σλάβων και των Βουλγάρων, και όχι αγώνες ελευθερίας για τη σωτηρία των Ελλήνων, που είναι οι ιθαγενείς κάτοικοι της γεωγραφικής περιοχής.

6 Οι ιεραπόστολοι Κύριλλος και Μεθόδιος δεν θα είναι Ελληνες και το κυριλλικό αλφάβητο δεν θα είναι δημιούργημα Ελλήνων, χάνοντας οριστικά την πραγματική έννοια της πολιτιστικής προσφοράς μας στους βόρειους γείτονές μας και στους σλαβικούς λαούς. Αλλωστε την καταγωγή των δύο ισαποστόλων κατά την Εκκλησία μας τη διεκδικούν ήδη, ασχέτως εάν δεν ευσταθεί. Μαλώνουν δε με τους Βουλγάρους, που επίσης διεκδικούν την καταγωγή τους!

7 Η Μακεδονική Δυναστεία της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας 867-1057, που διήρκεσε 190 χρόνια, δεν θα είναι πλέον ελληνική, αλλά με σφραγίδα θα ανήκει στα Σκόπια, που έτσι γίνονται και τμήμα της Βυζαντινής Ιστορίας!

8 Η σημαντική και σπουδαία Μακεδονική Σχολή αγιογραφίας από τον 11ο έως τον 13ο αιώνα, που άνθησε στη Θεσσαλονίκη με τον περίφημο Μανουήλ Πανσέληνο, δεν θα είναι δημιούργημα Ελλήνων στους Βυζαντινούς χρόνους, αλλά Σκοπιανών!

9 Οι δύο Βαλκανικοί Πόλεμοι κατά το 1912-13 δεν θα είναι απελευθερωτικοί πόλεμοι για τον Ελληνισμό, αλλά κατακτητικοί ιμπεριαλιστικοί πόλεμοι των σφαγέων Ελλήνων.

10 Οι Ελληνες θα οριστούμε πρώτη φορά ως «σφαγείς» λαών των Βαλκανίων και ιμπεριαλιστές, ενώ στην πραγματικότητα έχουμε υποστεί τα πάνδεινα και έχουμε ποτίσει με μαρτυρικό αίμα κάθε γωνιά της Ελλάδας. Η ελληνική αξιοπρέπεια, ταυτότητα και Ιστορία αμαυρώνονται και συκοφαντούνται κατά τρόπο ανεπανόρθωτο.

11 Το σημερινό ελληνικό κράτος θα είναι ένα τεχνητό δημιούργημα κάποιων απατεώνων, οι κάτοικοι του οποίου δεν θα έχουν κανένα δικαίωμα να μιλούν για αξιοπρέπεια και ήθος και φυσικά να αισθάνονται συνέχεια ενός έθνους με ιστορία αιώνων.

12 Θα είμαστε κατακτητές σε μια ξένη γη, στη γη της Μακεδονίας, οι πραγματικοί κάτοικοι της οποίας, εν προκειμένω οι Σκοπιανοί, θα έχουν κάθε δικαίωμα να τη διεκδικήσουν από τους κατακτητές καταπιεστές τους.

Είναι οι λογικοί συνειρμοί που προκύπτουν από την αποδοχή της ύπαρξης μακεδονικού έθνους, που θα το στηρίξουν και ήδη το κάνουν με διάφορους αργυρώνητους ακαδημαϊκούς σε διάφορα πανεπιστήμια.
Ανοίγουμε έτσι ακόμη ένα ολέθριο μέτωπο διεκδικήσεων εις βάρος της Ελλάδας.

Ηδη οι Σκοπιανοί μιλούν για την αιγαιακή αλύτρωτη Μακεδονία και τυπώνουν τον Λευκό Πύργο σε διάφορα έντυπά τους, ενώ κυκλοφορούν χάρτες που δείχνουν ότι τους ανήκει η περιοχή ως την Κατερίνη.

Ενα τέτοιας σφοδρότητας πλήγμα στην εθνική ταυτότητα του Ελληνισμού και του πολιτισμού του δηλώνει τη διαχρονική αδυναμία του ελληνικού κράτους να υπερασπιστεί τον εαυτό του, και αυτομάτως ανοίγει τις δεδηλωμένες εκ των προτέρων προθέσεις των Αλβανών, των Βουλγάρων και των Τούρκων να πράξουν το ίδιο εις βάρος της πατρίδας μας.

Ηδη οι Τούρκοι αποκρύβουν την ελληνικότητα της Μικράς Ασίας και μιλούν για έναν πολιτισμό που δημιούργησαν οι προηγούμενοι κάτοικοι με τους οποίους έχουν αναμειχθεί.

Το να δεχθούμε εμείς οι Ελληνες να χρησιμοποιήσουν οι Σκοπιανοί το όνομα της Μακεδονίας σε οποιαδήποτε μορφή στην ονομασία της χώρας τους είναι μια θανάσιμη παγίδα, στην οποία θα πέσουμε μέσα με δική μας συγκατάθεση και υπογραφή.

Θα είναι το χειρότερο πλήγμα στο ελληνικό έθνος, χωρίς τη δυνατότητα επανόρθωσης.

Είναι το ισχυρότερο ιδεολογικό όπλο για την αποεθνικοποίηση των Ελλήνων και με αυτό, σε συνδυασμό με τις άλλες μεθόδους του υποχρεωτικού εποικισμού, της δημιουργίας συνθηκών για μετανάστευση των Ελλήνων σε άλλες χώρες αλλά και της δημιουργίας κοινωνικών δομών αποεθνικοποίησης, το όνειρο και οι προσπάθειες των εχθρών του Ελληνισμού θα γίνουν πραγματικότητα.

Οι Έλληνες δεν θα διαφεντεύουν πλέον την πατρίδα τους, αφού δεν θα υπάρχουν.


Του Παρμενίωνα Λιβανίδη



Πηγή